25 september feestelijke Jubileumdag & Kampioenschapsclubmatch

waar: buitenterrein van de KC Delft, Tanthofdreef 10, 2623 EX DELFT
keurmeester: mevrouw Dinanda Mensink
aanmelden: via [email protected]
Sluiting: 15 september

2022 is ons jubileum jaar en vieren we het 10 jarig bestaan van onze vereniging.
Op 25 september houden we een feestelijke jubileumdag, waarbij iedereen is uitgenodigd.

Ochtend
In de ochtend houden wij onze Kampioenschapsclubmatch met CAC, onder auspiciën van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Wanneer er 16 honden of meer ter keuring worden aangeboden (pups niet meegerekend) telt dit CAC zelfs dubbel. Een Kampioenschapsclubmatch staat open voor zowel leden als niet-leden van de vereniging. We hebben mevrouw Dinanda Mensink bereid gevonden om op deze dag de honden te keuren. Aan het einde van de keuring wordt de officiële titel “Clubwinner 2022” uitgereikt aan de beste hond ouder dan 9 maanden.

middagprogramma
Het middagprogramma bestaat uit een demonstratie, verschillende workshops om zelf met uw hond aandeel te nemen en een gezellige wandeling door het naastgelegen natuurgebied. We sluiten de middag af met een heerlijke barbecue.

Ook het middagprogramma staat open voor iedereen; wel of niet lid van de vereniging.

Wij mogen te gast zijn op het buitenterrein van de Kynologenclub in Delft. Het terrein is open vanaf 09.00 uur, de keuringen vangen aan om 10.00 uur. Om 09.30 wordt er uitleg gegeven over hoe de keuring in zijn werk gaat. Ook als u geen ervaring heeft, kunt u dus gerust mee doen. De nadruk ligt op het hebben van een gezellige, feestelijke dag en alles is laagdrempelig en gericht op plezier voor baas en hond.
De lunch kunt u zelf meenemen of gebruiken in de kantine van de KC Delft. Daar zijn koffie, thee, fris en versnaperingen verkrijgbaar. U mag gerust een partytentje of bench meenemen; daar is voldoende ruimte voor op het terrein.

vragen
Hebt u nog vragen over onze Jubileumdag, de Kampioenschapsclubmatch, het programma of andere zaken, neem gerust contact op met het secretariaat ([email protected]). Inschrijving is open tot 15 september. Aanmelden kan bij het secretariaat; u ontvangt dan een inschrijfformulier.
Wij hopen veel mensen te kunnen ontmoeten op 25 september!

Kosten inschrijven: voor leden € 35,- / niet leden: € 45,- .